tirsdag 25. august 2009

Tilbake til hverdagen igjen:)

På tide med et innlegg her:) Vi koser oss utrolig masse som Her og Fru. Men som overskriften sier vi er tilbake i hverdagen igjen, den kommer så alt for fort. Solemmannen er tilbake på jobb og jeg veksler mellom og søke jobber og jobbe litt. Krysser fingre at det snart dukker opp noe spennende snart:):) Her er et av bildene fra bryllupet, om ikke annet ser dere mye av kjolen min her:):) Brudgommen begynte å bli litt lei, så mye rare bilder ble det:):)

Vi har kost oss masse to uker på bryllupsreise i Malaysia. Det var utrolig flott og kan anbefalles på det sterkeste:) For et sted, akkurat som et postkort. Bildene gir en liten smak bit på hvordan det var.

Vel nå venter mange små prosjekter fremover, skal prøve å ta tak i ting å starte på en del som har ventet på seg på grunn av bryllupet. Så inlegg kommer etterhvert, vi har et stort prosjekt på gang i høst og det er kjøkkene. Gleder meg masse til å starte på det!! Nå venter sengen, kommer plutselig tilbake igjen.


tirsdag 4. august 2009

Vi er blitt Her & Fru:):)

Da har vi etter to års planlegging blitt Her & Fru, vi hadde den beste dagen vi noen gang kunne hatt:):) Her er brudebukketen min:D Kommer sterkere tilbake når ting har roet seg her:)