onsdag 29. februar 2012

Rydde og vaske dager:)




Da var det onsdag igjen, jeg har virkelig fått ånden over meg. Det at solen har kommet frem og snøen har begynt å smelte gjør at arbeidslysten kommer tilbake:) I går snudde jeg rundt på hele soverommet, ryddet og vasket. I dag har kjøleskapet fått en vask og opprydding. Det er så godt å få fikset ting som lenge er blitt tenkt på:):) Det hjelper jo veldig når solen skinner inn vinduene og energien kommer tilbake fra vinterhi:):) Nå skal jeg fortsette vaksing og ryddingen før jeg skal hoppe i uniformen, ble fristet til å selge en fri dag, gode penger å ta med seg:):) Emma er så heldig og skal tilbringe dagen/ kvelden hos Mor og Far♥



Rosene fikk jeg av Emma i morsdagsgave♥, jeg har blitt mer og mer glad i blomster.


Ha en super dag, håper solen skinner hos dere alle♥




mandag 27. februar 2012

Trondheim♥


På fredag brå bestemte Solemmannen og jeg at vi hadde lyst til å finne på noe i helgen bare oss to.
Så som sakt så gjort♥ Emma skulle til Mor og Far og vi voksne satte oss på flyet og reiste til Trondheim:):)

Vi bodde på Grand Olav mitt i byen!

 Det er ikke ofte vi får suite når jeg er med, men tror dere ikke vi ble oppgradert denne gangen!!! Det er var et super fint og stort rom.
 med speil i taket!!! Glad jeg ikke har det hjemme.
 Smiiiiiiil...


 Vi ruslet i gatene, traff en kollega av Solemmannen, spiste lunsj, koste oss med vin. Dagen avsluttet vi på AiSuma. Et himmelsk sted med super italiensk mat og god vin. Vi ble sittende i nesten tre timer, kose oss med maten, snakke og nyte vinen♥ Den resturanten kan jeg varmt anbefalle, det var helt utrolig mat og super service. Det er lenge siden vi kunne nyte en middag uten avbrytelser:) Vi trengte en slik tur:)


På flyet hjem ble vi enige om at dette burde vi egentlig prøve å gjøre oftere.
Vel hjemme igjen var det super koselig å treffe Snuppa igjen♥  Vi hadde savnet denne lille solstråla våres. Nå er det igjen en ny uke, ikke så mye planer, men mye som vi burde gjøres her hjemme!

Ha en super uke alle sammen♥♥

fredag 24. februar 2012

God Helg♥

Ønsker dere alle sammen en riktig God Helg♥






Her skal vi kose oss med Taco, rødt i glasset og The voice♥







onsdag 22. februar 2012

Onsdag - lille lørdag♥




Da var halve denne uken borte også, så hva har man egentlig gjort? Sist helg hadde jeg klare formeninger over hva jeg skulle bruke uken på, eller fri dagene. Vel jeg har fått gjort mye men ikke alt, så da har jeg igjen litt jeg kan fordrive tiden med neste uke også, da jeg har vinterferie:):) Eller så blir det som det ofte blir, man finne på andre ting istede for de kjedelige som står på listen:)

Emma er inne i en periode som hun funderer mye, og nye ord dukker opp hele tiden:) Det er utrolig morsomt å følge henne og alt det nye som skjer med henne♥ Det er rart at man kan bli så utrolig glad i et lite menneske:) Nå har hun lært seg å si Takk, takk og prøver det hver gang hun vil ha noe hun vet hun ikke kan få♥ De er noen utspekulerte små vesner. Jeg syns bilde var så koselig et lite menneske ved et stort bord, spiser banan og funderer på sine neste sprell♥








Vi skal sammen med Emma sin mormor besøke Emma sin tippoldemor♥
Man må passe på så lenge de er her med oss!!

Ha en super lille lørdag!!



tirsdag 21. februar 2012

Emma sin vugge♥

Det er en stund siden vuggen til Emma ble pakket bort, nå ligger hun ikke rolig et sekund en gang. men jeg hadde lyst til å vise dere før og etter bilder:) Jeg ble selv veldig fornøyd med den:):)

Vuggen var det første jeg kjøpte etter at jeg fant ut at jeg var gravid♥

Den ble kjøpt på berømte finn.no (vår alles venn), jeg ga ikke mer enn kr 400,- for den:)

Vuggen var godt brukt og trehvit.



Etter to strøk med kvistlakk og tre med hvitmaling ble vuggen akkurat slik jeg hadde forestilt meg den:)

 Hvit og lekker, Emma koste seg ofte i vuggen sin:)


Det er utrolig hva litt maling kan gjøre:):)

Solen skinner så det er vel bare å ta på seg klær og komme seg ut i fin været. Jeg er rimelig støl etter i går, så det er like greit å myke opp litt:):) I kveld er det symøte, en kveld med skravling og god mat:) Nei, vi syr ikke så mye...


Ha en super tirsdag alle sammen




mandag 20. februar 2012

Ønsker alle sammen en fin uke♥

En ny uke og nye muligheter:) Hvor blir egentlig dager, uker og måneder av? De sier at tiden går fort etter at man får barn og det er jammen sant. Det gikk veldig bra med Emma når hun fikk vaksinen, men snakk om å få alle bivirkninger...:( Stakkars snuppa hun fikk det som kunnes få!! Hun har vært en ordentlig mamma dalt hele uken, men nå begynner hun endelig å bli bedre:)

I går gikk vi en liten tur for å få litt frisk luft, Emma på akebrettet♥



 Snakk om å være alvorlig på tur♥

Det er ikke snakk om å ta av solbrillene de skal være på:):)

Her skal sko og klær på jeg skal ut å gå tur:)
Savner bare Ipoden min, hvor har jeg klart og legge den........?!

Ha en super uke alle sammen♥



fredag 10. februar 2012

Ønsker dere alle sammen en riktig God Helg♥

Er bare innom en kjapp tur for å ønske dere God Helg alle sammen:) Emma var kjempe snill i går og gråt nesten ingenting så Solemmannen ble sendt i lekebutikken å kjøpte en STOR gave til Snuppa♥ Desverre snakket leken bare dansk...., så jeg må få litt fart på meg slik at jeg rekker å bytte den og handle mat før frisørtimen:):) Gleder meg så utrolig mye til å få fikset håret, det har så mye å si:)




Se det stemningsbilde jeg tok i går, nå har jeg julestemning, tre måneder for seint!!!

Ha en riktig God Helg alle sammen

torsdag 9. februar 2012

Torsdag... og 1 års sprøyte

Jeg sitter her og slapper av med en kopp latte og noen biter med sjokolade.
Vi måtte utsette 1 års kontrollen til Emma flere ganger på grunn av sykdom men i dag er det bare å hoppe i det, Emma er frisk og vi må ta 1 års sprøyten. Ikke det at jeg vil at hun skal få den, men jeg er så pingle når det kommer til slike ting så jeg gruer meg veldig har gjort det i flere dager nå. Jeg reiser helst ikke alene med Emma på slike kontroller men i dag må jeg, det blir nok en stor gave på Emma fra lekebutikken etterpå♥
Emma går det nok bra med, Mamman er en helt annen historie.....:)






Jeg bare elsker Green Gate og ønsker meg flere deler, men som så mange andre er jeg veldig usikker på hvilket mønstre jeg skal samle på.......

Jeg får komme meg avgårde å hente Snuppa, vi ses plutselig!!!

Ha en kjempe fin torsdag♥



onsdag 8. februar 2012

Lille lørdag og et lite filmtips:)


Da har nesten hele denne uken forduftet oxo, hvor blir tiden av?
Jeg er fortsatt hjemme hoster og er litt snuffs, men formen begynner endelig å bli bedre:)
Det er godt å ha litt ekstra energi til både lille Snuppa og Solemmannen♥

Det er blitt mye sofa og tv tititting de siste ukene, og noe filmer er det også blitt!! Jeg syns det er vanskelig å finne gode og morsomme filmer!!!

Denne filmen falt jeg veldig for, Solemmannen kjøpte den i helgen når han var på butikken og jeg lo godt igjennom hele filmen:)Så derfor tenkte jeg å tipse dere om denne:)

What`s your Number?




Fruktsalat, vann og en god film:)


Den søte koppen fikk jeg av Emma i sommer♥ "Super Mor"


Jeg får vel fikse litt Emma skal hentes etterhvert og vi skal besøk Emma sin Oldemor i dag som er på besøk fra Andøya hos Emma sin Mor og Far:):)

Ha en fortsatt super dag♥





mandag 6. februar 2012

Jeg er ikke helt borte.....

Det er alt for lenge siden sist, men bloggen er ikke blitt prioritet. Vi har hatt en lang periode med sykdom i huset ALT for lang.... Det har ikke vært alvorlig sykdom, men vi har hanglet alle tre siden lenge før jul. Jeg er lei av å ikke har energi og aldri komme i mål med ting, alt hoper seg opp:(

Nå er Emma frisk, Solemmannen er frisk og jeg begynner endelig å bli bedre. For å klare å komme til hektene ble jeg sykemeldt sist uke og tilbringer dagene hjemme under pleddet med penselin kuren, hostesaft med rød trekant og håper at energien snart kommer smygende:):)

Det som er positivt er at det snart er VÅR og jeg gleder meg som en liten unge:):)




En kopp med varm te, telys og fyr i peisen er veldig koselig på en slik dag med snøstorm ute♥

Jeg håper jeg har energien nok til å lage noen innlegg innimellom, jeg savner å blogge♥