onsdag 20. juli 2011

Tjøme♥

Etter nesten to års leiting kjøpte endelig mamma og samboern hennes hytte i fjor. Tilslutt fant de en perle. Perlen lå på Tjøme♥ Lurer på hvor de ikke så etter hytte:) Nå har været her hjemme vært både det ene og det andre lenge. Vi begynner å bli rastløse så i dag har vi pakket bilen vi reiser på hytta og håper solen kommer dit:):)



 Her er den fine hytta, desverre et utrolig dårlig bilde. Kamra er pakket så flere bilder skal tas i år. Disse bildene tok jeg når vi var der på dagstur i påsken:)


Mamma har sansen for detaljer. Hun er flink til å gjøre kupp på marked og loppemarked. Ettersom hytta er 100 år gammel er stilen likedann♥  Ikke hva som helst kommer inn her :)

 De kjøpte hytta med alt inventar så her var det mye skrot og noen skatter. Muggene var blant annet noe vi fant:) Løveglass til mel og gamle bokser♥
 Hytta består av kjøkken,stue, kammers, bad og stort soverom. Det er innlagtvann og strøm:) Ellers på den to mål store tomta er det anneks og utedo/uthus. Bilde viser stuen, Interiølret på hytta går i rødt med hvite prikker♥ Noe jeg digger ettersom jeg har lagt min elsk på prikker.




I år har de lagt ned utrolig mange timer på hytta og vi gleder oss masse til å se resultatet. Hytta har blant annet blitt hvit.

Ha en fortsatt super uke, vi ses plutselig. Huset passes av gode naboer og svigers.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar