tirsdag 22. mars 2011

Søvn på småbarn♥

Før Emma ble født var vi ganske klare på ting vi IKKE skulle gjøre da vår Prinsesse kom til verden:) Vi kjøpte vugge som skulle stå i stuen og her skulle hun sove på dagtid:) (Kommer tilbake i et innlegg hvordan jeg pusset den opp).
Så kom Prinsessen og hvor mye har hun sovet i vuggen? Jo da hun har da sovet der en del, men mest har hun ligget på sofan mellom oss.....:)
Så ble denne dyre sengen kjøpt og her skulle hun sove på natten. På våres rom selvfølgelig:) Vi er veldig heldige å har ei jente som sover nesten hele natten. Dette har hun gjort siden hun var 3 uker gammel. I går sovnet hun kl 21.00 fikk pupp 00.00 og sov til 06.00 i dag!! Det er kjempe godt! Vi våkner uthvilt og kan yte mer på dagen, da sover hun mindre men det gjør meg ingenting ettersom hun sover så mye på natten. Så var det om hvor hun sover.

Sengen hennes er flyttet inn på vårt rom, men den er fortsatt tom, Emma sover mellom Mamman og Pappan sin i den STORE sengen♥ Solemmannen sier vi har kjøpt et dyrt klesstativ, fordi det er over sengen til Emma vi henger klærne våres om kvelden.....? Men snart må hun begynne å sove i sin egen seng, snart om noen dager eller kanskje uker.....! Det er utrolig godt å våkne opp med den lille varme kroppen intil seg eller de små fingrene som kiler deg på magen eller ryggen. Så snart skal Emma i egen seng♥
Men i kveld skal hun sove i den store sengen:)
Ha en super tirsdagskveld!!!!





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar